On 2 wheels – Filip Backlund Racing

Filip Backlund har utvidgat sitt utbud, förutom sina klassiska Trackdays by Filip Backlund finns nu också det nya konceptet On 2 wheels. Det är nedskalade event för den lite mer erfarne föraren, utan instruktörer.

Funderar du på vilket format som passar dig?, är du ny på bana?, eller inte kört så många år på bana?, då ska du vara med på våra Trackdays by Filip Backlund. Där har vi flera instruktörer i varje fartgrupp som tar dig under sina vingar och guidar dig hur du kör bäst i varje kurva. Med våra breda kompetens inom instruktörsteamet så utmanar vi även de erfarna förarna att våga utvecklas ännu mer. Vi har 4st stora evenemang med Trackdays by Filip Backlund, där vi lägger allt fokus till att utveckla dig och din körteknik.

Är du en erfaren banåkare med flera ban-dagar och/eller ban-år i ryggen?, kan du hantera din hoj i olika situationer? Då ska du även anmäla dig till våra ”On 2 Wheels” event där vi fokuserar på körglädje, ”ljugarbänken” och gemensamma nämnare.  Vi ser att fartgrupp medel/gul grupp och uppåt ska kunna tillgodose sig innehållet i On 2 Wheels.

  • Gemenskap och körglädje
  • 4-grupps-körschema med 20min-pass
  • 1-2 dagars körevent
  • Mindre utvecklingsfokus
  • Ambulans

______________________________________________________________________________________________________________________________

Text från Filip Backlunds hemsida.

För mer information: https://filipbacklund.se/

Datum

20 aug 2022
Utgånget!

Tid

09:00 - 16:30
Kategori