Bandag – Drivers Club

Drivers Club är för oss med passion för motorsport och att köra sport-, tävlings- och formelbil på bana! Vi erbjuder minst 10 kördagar under säsongen för dig med egen bil.

Körning för dig som vill utvecklas, som tycker att det går långsamt på andra öppna bandagar, har passion för bilar och önskar att andra på banan visar lika mycket hänsyn för din ögonsten som du för andras.
På banan samsas privatpersoner med sportbilar eller tävlingsbilar, tävlingsförare och racing team som vill köra snabbare. Prova gärna personlig utveckling med någon av våra egna eller våra partners instruktörer. Du kör när det passar dig med Open Pit lane, våra Safety Marshalls håller ställningarna och vi njuter av friheten av att köra riktigt snabbt i en säker tillvaro.
Drivers Club ger full service under våra kördagar med frukost, fika, lunch, dryck, kaffe och tilltugg, med väldigt begränsat antal deltagare för bästa möjliga upplevelse.
Ansök om medlemskap för tillgång till alla våra dagar eller betala per tillfälle. I år kommer vi även erbjuda klippkort.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Text från Drivers Club:s hemsida.

För mer information: https://www.driversclub.se/

Datum

27 jul 2022
Utgånget!

Tid

09:00 - 16:30
Kategori